1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

40-летний гражданин Турции арендовал в Днепре частный дом, чтобы организовать там бордель для иностранцев

270818 13

В основном сограждане сутенера прилетали из Турции на выходные, чтобы оторваться по полной.
В момент ареста в домовладении находилось 3 клиента и 4 проститутки, троим из которых еще не исполнилось 18-ти лет.
В ходе следствия выяснилось, что одну девушку преступник успел вывезти в Турцию для сексуальной эксплуатации.
Таким образом задержанному грозит до 12 лет тюрьмы за торговлю людьми.

ОФІЦІЙНО:
40-річний громадянин Туреччини організував у Дніпрі «бізнес» із надання сексуальних послуг іноземцям. Для цього орендував будинок та завербував для занять проституцією молодих дівчат.
Встановлено, що іноземці приїжджали до Дніпра на вихідні для отримання сексуальних послуг. Також поліцейські з’ясували, що влітку 2018 року підозрюваний вивіз одну з дівчат до Туреччини для сексуальної експлуатації.
22 серпня співробітники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно з працівниками слідчого управління та прокуратури Дніпропетровської області провели обшук у будинку в м. Дніпро. У домоволодінні перебувало 3 клієнти - громадяни Туреччини та 4 повії, 3 з яких є неповнолітніми. З місця події вилучені гроші, мобільні телефони та інші речові докази.
Наразі чоловіку вручено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини). Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2,3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). 25 серпня йому обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою. Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!