1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Ремонт Криворізької автомагістралі: роботи мають завершитися до середини жовтня (фото) Розпочався капітальний ремонт траси Дніпро-Кривий Ріг – до середини жовтня дорожники мають оновити більше 50 км шляху – з такими заголовками вийшов черговий репортаж від пана Резніченко, губернатора області

Наразі автомагістралі ремонтують також у запорізькому та донецькому напрямках, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.
Про це повідомляється на офіційному сайті ДніпроОДА.
«Президент України Петро Порошенко наголошує на необхідності ремонту в регіонах як невеликих доріг, так і автомагістралей. Наразі ми ремонтуємо в області шляхи, які не оновлювалися десятилітями. Капремонт провідних трас регіону – результат ефективної співпраці Кабміну, бюджетного комітету Верховної Ради, Укравтодору, Мінтрансу, Служби автодоріг області та ДніпроОДА», – наголосив Валентин Резніченко.
Продовжується капремонт автотраси Дніпро-Кривий Ріг. У комплексі робіт – вирівнювання шляху, укладання пласту асфальтобетону та верхнього шару дорожнього покриття.
«Ми повністю забезпечні фінансово, нині очікуємо додаткові кошти. За умови своєчасного фінансування, усі роботи виконаємо в намічений строк», – зауважив в.о. начальника Служби автодоріг Дніпропетровської області Геннадій Немога.
Покриття для траси виготовляють на асфальтобетонній мобільній установці італійського виробництва – її нещодавно зібрали неподалік від криворізької траси в селищі Девладове.
«Потужності – 240 тонн асфальтобетону різних видів на годину. Установку при необхідності можна перевезти й за пару тижнів зібрати на новому місці. Крім того, вона відповідає європейським екологічним стандартам. Увесь технологічний процес комп’ютеризований, якість гарантуємо», – розказав начальник виробничого участку Володимир Шаргу.
Криворізьку магістраль збудували у 60-х роках минулого століття. За цей час на ній здебільшого латали ями. Водії кажуть, капремонт такого масштабу на трасі бачать вперше.
«Місцями дороги взагалі не було. Це добре, що взялися за її капітальний ремонт. Хочеться, аби так відремонтували і трасу на Миколаїв», – висловив побажання водій Анатолій.
Під час ремонту дороги рух транспорту не перекривають. В обидва боки автівки пропускають в реверсному режимі.
«Видно, що люди стараються, ремонтують, – зазначив водій маршрутки Віктор. – Однак поки оцінювати не беруся. Як з’явиться якісне дорожне покриття, тоді скажу: «Молодці, хлопці!».
Крім автомагістралей, на Дніпропетровщині капітально ремонтують комунальні дороги. За два роки вже зробили понад 300 автошляхів, у планах до кінця 2017-го – ще 160.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Дніпропетровська облдержадміністрація

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!