1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В СБУ вшанували співробітників, які брали участь у ліквідації аварії на ЧАЕС

250416 23

250416 22

250416 24

З нагоди 30-ї річниці трагедії на Чорнобильській атомній електростанції співробітники Управління СБ України у Дніпропетровській області вшанували працівників органів державної безпеки, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.
Серед почесних гостей, що відвідали управління цього дня – ветерани та співробітники СБУ, які пройшли випробування Чорнобилем.
На адресу Управління надійшло вітальне слово від Голови СБУ Василя Грицака, в якому, зокрема, зазначено: «Низький уклін всім героям - чорнобильцям, ліквідаторам аварії на ЧАЕС. Серед них – понад 1500 співробітників органів державної безпеки. Виявлені ними високий професіоналізм, мужність і самовідданість дозволили узяти ситуацію під контроль, допомогти мирному населенню вистояти. вижити, а згодом – почати відроджувати опалену радіацією землю».
З вітальним словом до присутніх звернувся виконуючий обов’язки начальника Управління СБ України у Дніпропетровській області Юрій Порожній: «Прийміть слова нашої глибокої вдячності за те, що Ви з честю і гідністю виконали свій громадський обов’язок. В цей пам’ятний день ми згадуємо Ваш героїзм та самовідданість, і в майбутньому всі разом зобов’язані зробити все задля того, щоб подібні трагедії не повторювались».
Учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, отримали нагороди від Голови СБУ, та нагороди всеукраїнської громадської організації «Асоціація «Афганці» Чорнобиля». Вони поділилися з присутніми власними спогадами про ті жахливі події.
Цього ж дня в управлінні відкрили пам'ятний знак присвячений 30 роковинам аварії на ЧАЕС.

Прес-група УСБУ у Дніпропетровській області

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!