1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Настольные экономические игры – популярна категорія інтернет-магазину «Букля». Це відмінний подарунок і кращий спосіб з користю проводити час усією сім'єю. Граючи поруч з дорослими, діти копіюють хороші манери, вчаться з гідністю перемагати й програвати. Більшість економічних «настілок» заохочує гравців:

141019 8 min

● складати попередні плани;
● виявляти закономірності;
● вчитися на власному досвіді;
● прогнозувати наслідки альтернативних кроків.

А чи будуть корисні в житті ігрові навички? Перевіримо на прикладі «Монополії», яка вже більше 100 років залишається популярною економічною грою. Вона пропонує багато речей, які можна застосовувати у світі фінансів та інвестицій.

Корисні лайфхаки

Осягнення економічної мудрості збільшує шанси на перемогу в «Монополії» та приносить розуміння фінансово-інвестиційних принципів.

1. Тримати гроші під рукою

У «Монополії» перемагає останній гравець, що залишився з грошима. Відсутність коштів означає необхідність у розпродажі майна (активів). У грі дозволяється закладати активи зі знижкою до номіналу. Як тільки цей процес запускається, банкрутство стає питанням часу. Цей же принцип діє у фінансових питаннях.

2. Будьте терплячі

Для перемоги в «Монополії» потрібні терпіння й план гри. Не можна виграти, купуючи кожну ділянку, на якій ви «приземлилися». Щоб не залишитися без грошей, треба скласти план стратегічних дій. Успішні інвестори не вкладають кошти, грунтуючись на надії. Вони інвестують на плановій основі, до якої належить терпіння.

3. Зосередьтеся на грошовому потоці

У «Монополії» мета переможця – стати останнім гравцем з грошима. Для цього збирають орендну плату за майно з кращими грошовими потоками. Найбільш цінними об'єктами є чотири залізниці. Той, хто заволодіє всіма чотирма, поставить себе у вигідне становище. У житті найбільш успішні інвестиції теж надходять від компаній, що генерують зростаючі грошові потоки.

4. Дорогий актив не обов'язково кращий

Гравці, що володіють найдорожчими речами втрачають у «Монополії», якщо зосереджуються на грошових потоках без врахування витрат. Виграє лише той, хто дешево купує і дорого продає.

5. Не кладіть яйця до одного кошика

Розміщуйте кошти по всій дошці, це приносить більше шансів на отримання ренти. Цей же принцип застосовують в інвестуванні.

«Монополія» не навчальний курс, але уроки отримані в процесі гри можуть служити орієнтиром для успішних інвестиційно-фінансових рішень. Осягайте економічну мудрість разом з настільними іграми магазина «Букля»!

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини України
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!