1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

В то время, как Вся Украина следит за ходом поисков школьницы, пропавшей в пгт Ивановка Одесской области 13 июня, находятся мрази, которые пытаются подзаработать на этой трагедии. Но похоже, получат срок

170619 19 min

Как сообщает Вячеслав АБРОСЬКИН, поиски пропавшей 11-летней девочки, ушедшей из дома в танцевальный кружок, и пропавшей 13 июня, не прекращаются.
Но полиции приходится отвлекаться и на поиски подонков, пытающихся нажиться на горе в семье несовершеннолетней Дарьи ЛУКЬЯНЕНКО.
16 июня матери девочки позвонил неизвестный, который сообщил, что Дарья у него, и за ее освобождение он требует 10 000 долларов.
Утром 17 июня 24-летний гражданин был задержан в Николаевской области. Правоохранителям отморозок пояснил, что где школьница он не знает, а так «подзаработать» его надоумили друзья, пребывающие в местах лишения свободы.
По всей видимости, он вскоре сам отправится в подобное заведение.

170619 20 min

Вячеслав Аброськин
В ході розшукових заходів, спрямованих на встановлення місцезнаходження неповнолітньої Дарії Лук’яненко, приходиться відволікатися на встановлення покидьків, які використовують горе батьків для особистого збагачення.
Вчора матері дитини зателефонував невідомий, який за визволення дитини запросив 10 тисяч долларів США.
Вже сьогодні зранку цей 24-річний неодноразово засуджений відморозок був встановлений й затриманий в Миколаївської області.
Покидьок пояснює, що це його товариші з колонії попросили через «конференц-звязок» зв’язатися з батьками зниклої дитини, щоб заробити грошей.
Що далі з ним, на моє переконання, він за шахрайство та вимагання грошей повинен поїхати до своїх «друзів по спільної конференції», якщо це підтримає прокурор.
Ми продовжуємо розшукувати дитину, яка зникла серед дня 13.06.2019 року. Ще раз звертаємося до місцевих мешканців смт. Іванівка за допомогою в наданні інформації.

Юлия ЛАПОЧКИНА,
специально для рубрики
Новости Украины,
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!