1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Эта история стала резонансной в Украине и показала, как по-разному люди относятся к таким событиям. Как много равнодушных с принципом «моя хата с краю»...

Народный депутат Андрей ТЕТЕРУК сообщил в соцсетях, что узнав об этом случае, произошедшем с Ларисой Горбенко, попросил побратимов публично провести «воспитательную беседу».
Участники АТО не преминули этого сделать. Закончилось все тем, что водитель маршрутки стал на колени и поцеловал руки матери, которая держала портрет погибщего на войне сына.
- Вважаю, що кожен з нас повинен з повагою ставитися до Захисників України, як живих, так і загиблих. Треба виховувати повагу щодня, - написал нардеп в соцсетях.

Лариса Горбенко
6 сентября в 12:54
Тільки що, 12-15, водій автобуса за маршрутом «Лютіж - пл. Шевченко» (Київ) «АА 02-82 АА» відмовив мені в пільговому проїзді, як матері загиблого в АТО, чоловік за себе платив. Всі пасажири автобусу, місцеві сепаратисти були на боці водія. Жінки, що на фото кричали: «вийдіть з автобусу, не заважайте нам їхати, не нервуйте водія». Тикали, грубили, хамили.
«Ви безсовісні, ви лишаєте мене зарплати, мені держава за вас не платить» - кричав водій. Добив фразою молодий хлопчина на першому сидінні, молодший по віку за нашого загиблого сина: «Це ваші проблеми, чому ми повинні всі із-за вас страждать». Міліція на дзвінок - не відповідає. Ми в цій країні безправні і беззахисні. Такі як МИ Заважаємо ЇМ жити.

Іван Татауров, місцевий поліцейській:
Вчора стався ганебний випадок на Київщині. Цей мерзотник (на першому фото), відмовив в пільговому проїзді Матері загиблого хлопця в АТО, батько за себе заплатив. І що ганебніше в цій ситуації, що більшість пасажирів прийняли сторону горе-водія...
Покарання не заставило себе чекати, друге фото тому приклад. Вдячний Козакам з Вишгородчини за миттєву реакцію на безчин і покарання мерзотника. Профілактична бесіда проведена, але хочу попередити всіх тих хто вирішив з зневагою ставитися до Родин загиблих Захисників чи Учасників бойових дій - покарання буде і буде суворе!

Гнат РУБИЛО,
специально для рубрики
Новости Украины
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!