1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

32-летняя судья, находясь в нетрезвом состоянии, врезалась в дерево на автомобиле Ниссан. К счастью, прохожие не пострадали

190818 2

В Одессе судья вела себя агрессивно по отношению к правоохранителям, временами впадала в истерику. Алкотестер показал 1.48 промилле, что говорит о том, что хрупкая дама напилась как сапожник, и села за руль. Является ли это поводом для увольнения? Или проспится, попьет водички, и снова – вершить правосудие?

190818 1

ОФІЦІЙНО:
11 серпня, близько 9-години, на вулиці Маршала Малиновського, жінка-водій автомобіля Nissan не впоралась з керуванням, виїхала за межі проїжджої частини, де скоїла наїзд на дерево.
Правоохоронці, які прибули для оформлення матеріалів пригоди помітили, що жінка має виражені ознаки алкогольного сп’яніння.
На місці також працювали співробітники рятувальної служби, які допомогли водійці дістатись з салону понівеченого легковика.
На щастя у пригоді ніхто не постраждав.
При перевірці на стан сп’яніння, алкотестер підтвердив нетверезий стан жінки — 1,48 проміле.
Під час оформлення відповідних матеріалів громадянка поводила себе агресивно, кидалась в бійку та не виконувала жодних законних вимог працівників поліції.
Оскільки існувала загроза, що порушниця може заподіяти собі та оточуючим шкоду її затримали та доставили до відділку поліції.
Врешті на 32-річну правопорушницю склали адміністративні матеріали за статтями КУпАП: 185 (злісна непокора працівнику поліції), 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння та 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу).
Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Новости Украины
сайта Весь Кривой Рог
Видео – Патрульная полиция Одессы

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!