1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Сергій КАПЛІН, який нещодавно побував на мітингу металургів в Кривому Розі і зустрівся з місцевим партактивом соціалістів, продовжує боротись за підвищення рівня зарплат та пенсій

ГОЛОВА КОМІТЕТУ СОЦПОЛІТИКИ ПРЕЗЕНТУВАВ НАЦІОНАЛЬНУ СТРАТЕГІЮ ПІДВИЩЕННЯ ЗАРПЛАТ І ПЕНСІЙ
Зупинити відтік умів та кадровий колапс у цілому переліку галузей - основне завдання порядку денного в соціальній політиці.
Сергій КАПЛІН презентував розроблену командою соціалістів, соціал-демократів та профспілок Стратегію підвищення зарплат і пенсій до 10 000 мінімальна зарплата і 5000 - стартовий показник пенсії.

Звісно, для прийняття такого закону необхідна неабияка політична воля депутатів та урядовців - адже його прийняття означає ліквідацію корупційних схем.
Передбачувано проти цієї ініціативи виступили роботодавці. Але Сергій КАПЛІН нагадав їм, що частка зарплати в собівартості продукції в підприємців сьогодні заледве сягає 3-5%, тоді як у Європі - це понад 20%.
В цілому лідер соціалістичних партій України отримав від Пенсійного Фонду, членів Комітету, урядовців зворотній зв'язок щодо поліпшення окремих пунктів.

- Те, що ми нарешті відкрили цю дискусію на державному рівні - вже неабияка перемога. Обурює лиш те, що сьогодні поборники соціального розвитку та зростання соцстандартів мають створювати таку стратегію, коли держава має безумовно забезпечити перераховані в ній вимоги та потреби за замовчуванням, - резюмує Сергій КАПЛІН.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!