1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Мережами Інтернету поширюється «не толерантний маніфест» із Західної України - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК ПРОТИ ПЕДЕРАСТІЇ. І в Кривому Розі вирували такі пристрасті – коли геї та лесбійки зібрались на акцію біля Квіткового Годинника...

191217 2

Івано-Франківськ вирішив повстати проти сучасного світу. Або принаймні повстати проти тих толерантних процесів, які відбуваються в Україні.
Міська рада Франика вимагає заборони пропаганди педерастії в Україні.
Проект звернення підготував представник "християнського руху за життя", який передав його меру міста Руслану Марцінківу. Той, не вагаючись, вніс його на порядок денний, де його й ухвалила міська рада.

В зверненні йдеться про те, що Україні потрібна державна підтримка сімейних цінностей.
"Сьогодні є безліч викликів, які впливають на стан людей і сімей в Україні: сирітство, діти-інваліди, діти з особливими потребами, матері-одиначки, неповні сім’ї, неможливість повноцінно реалізувати свої конституційні права на лікування, навчання, житло, соціальний захист, гідний життєвий рівень. Разом з тим з незрозумілих причин держава надає пріоритетну увагу лише штучно створеній проблемі так званої дискримінації людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією". Депутатам, коротше, незрозуміло чому держава дбає про педерастів, а не про нормальних людей.

В зверненні є вимога "вилучити словосполучення "сексуальна орієнтація" і "гендерна ідентичність" з Кодексу законів про працю України та з інших законів, законопроектів і урядових документів як такі, що несуть виключно ідеологічне та антинаукове навантаження, та не допустити включення цих словосполучень у нові закони та нормативно-правові акти" (нагадаємо, в листопаді 2015, з явним порушенням регламенту, після багатьох спроб, Верховна Рада таки ухвалила законодавство про спеціальний захист педерастів на роботі).
Є й вимога не допустити ухвалення закону про легалізацію одностатевіх шлюбів Україні - який грантожери через продажних членів уряду хочуть зробити до 2020 року.

Є чудові ініціативи спрямовані на захист нормальних людей від антисімейної пропаганди: "заборонити пропаганду різних видів девіантної статевої поведінки, у тому числі у формі так званих "маршів рівності", "прайдів", "гей-парадів", "фестивалів квіp-культури" тощо. Ухвалити Закон України "Про заборону пропаганди гомосексуалізму".

Крім цього, є ще одна прекрасна пропозиція: "створити Міністерство у справах сім'ї або запровадити інститут Урядового уповноваженого з питань сім'ї. На відповідні посади призначити людей, які відомі відданістю справі захисту інтересів сім'ї та моральності в українському суспільстві". Власне, це пряма протилежність того, що робиться зараз - коли є "посада з гендерної рівності", куди запрошують лише відомих збоченців, які тероризують нормальних українців.

Звернення воістину просто ідеальне, особливо в часи де з роботи звільняють за підтримку сімейних цінностей. І аж не віриться, що його ухвалили в Україні. Ми не думаємо, що його ухвалять у Верховній Раді, де досі панують єврооптимісти. Правда, з Трампом при владі в США його й можна ухвалити без загрози запровадження санкцій - як було б при Обамі. Тому шанс таки є. Тут головне, що обиватель дізнається про подібні ініціативи, і тим самим що захист сімейних цінностей - це нормально. Адже мета ЗМІ - вигнати подібні здорові прояви з публічного простору, піаривши лише відвертих дегенератів, на зразок Світлани Заліщук.

Мер послав на ..й ще одну практику, яку вчать мерів на освітніх заходах Сороса - ухвалювати лише звернення грантожерів, яких ЗМІ називають "громадянським суспільством(тм)(с)". Мер тепер стане персоною-нон-грата на зібраннях цих самих грантожерів, і цим самим втратить багато можливостей заробляти.

Тут всі ми - всі здорові українці, незалежно від організаційної приналежності, від місця проживання - зобов'язані підтримати такі ініціативи. Це звернення - це перший великий контрудар українців грантожерам, українців яким набридло знищення своїх цінностей. Ми повинні всі разом тут діяти. Свобода, Азов, Правий Сектор, незалежні праві. Християнські рухи. Є одна дуже неприємна для грантожерів правда: ніщо не об'єднує українців так, як захист сімейних цінностей, де однаково мислять як у Львові, так і в Донецьку.

Молодець, пане Марцінків! Можемо точно сказати, що проект Зентропа Україна, та й всі наші читачі аплодують стоячи. Сподіваємося, що нетолерантні депутати піднімуть це звернення у Раді - хоча б щоб народ побачив, які сц..уни проголосять проти.

Джерело - зентропа_новини

Із архіву – Сексуальные меньшинства собрались на акцию в Кривом Роге возле Цветочных часов!
Із архіву - Кто спонсировал акцию геев и лесбиянок у Цветочных часов в Кривом Роге на День Конституции?

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини України
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Зентропа_Новини

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!