1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

И снова начинается бурное обсуждение – как оценивать действия певцов и актеров, соглашающихся работать на корпоративах в России? Они пытаются выжить? Или пытаются усесться на два стула одновременно? Тем более, активисты не дремлют, отслеживают и предают огласке такие факты...

020118 6

Андрій Таврійський
Т. зв. "український артист" з минулого розважав росіян на Новий рік , відомий своїм чином провідниці "Вєрки Сердючки". ВОНО виступило в новорічну ніч під Москвою перед ватниками. Про це стало відомо з соцмережі Instagram російського ведучого і актора В'ячеслава Манучарова. Саме він "засвітив" фотографію з Данилком та "мамою" Вєрки Сердючки Інною Білоконь.
На фото можна побачити Манучарова, він позує в наряді Діда Мороза, а відома "Comedy-woman" Катерина Варнава , яка занесена в список "не в'їздних" в Україну в образі Снігуроньки. На знімку в звичному образі стоять Данилко з Білоконь.
Як може така морально хвора істота в образі людини, яка продала за кошти іуд і прихильників свого шизанутого недоФЮРЕРА за яким плаче Гаага, свою душу, називати себе українцем і тим більше сидіти в кріслі судді на українському музикальному ТВ-шоу "Х-Фактор"?
Який приклад своєю поведінкою ця **** *** *** орієнтації показує молодому поколінню українців, які приймають участь в конкурсі і сидять біля телевізорів чи в інтернеті під час трансляції цього шоу? Його місце не в кріслі судді, а в смітнику історії поруч з тими, хто привів Україну до стану війни і занепаду при їх правлінні за всі 27 років незалежності України...

Валерій Самусь
Воно Вєрка Данилко/ Андрій Сєрдючка встигає і на "Х-факторі" посудити, й окупантів розважати (за його словами, артисти у такий спосіб намагаються виживати).

Юлия ЛАПОЧКИНА,
специально для рубрики
Новости в мире
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Андрій Таврійський

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!