1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє депутат Інгулецької районної у місті ради від партії «Солідарність» Олександр Кутаєв, який довгий час працює директором навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа-інтернат №9 з посиленою спортивною підготовкою», мрії учнів КЗШ №115 Кривого Рогу обов’язково здійсняться

30 листопада розпочалися будівельні роботи на футбольному полі, біля СШ №115. Ініціатором робіт став народний депутат від Кривого Рогу України Костянтин Усов. Дітям пообіцяли, що вже за місяць на пустирі шкільного подвір’я побудують сучасне футбольне поле зі штучним покриттям, на яке так довго чекали та про яке можна було лише мріяти.
Скептики казали: «це просто неможливо».
Минуло лише 10 днів від початку будівельних робіт, а котлован та дренаж під укладку штучного покриття вже готові.
Чотири бригади будівельників працюють злагоджено, якісно та за графіком.
- Впевнений, обіцянка Костянтина Усова дітям буде виконана вчасно і у повному обсязі, як і все те,за що взяв на себе відповідальність народний депутат на своєму виборчому окрузі. Вся Команда Костянтина Усова ретельно стежить за ходом робіт на кожному об’єкті. Саме тому наші яскраві плани та обіцянки перед виборцями не залишаються на папері, а втілюються у життя та наближають нас до спільної мрії під назвою Європейський КривийРіг, - повідомляє Олександр КУТАЄВ в соцмережах.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!