1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє голова Довгинцівської в Кривому Розі райради Ігор РАТІНОВ, 9 листопада відбулося урочисте відкриття спортивної арени – сучасного боксерського рингу для занять кікбоксингом та рукопашним боєм на базі Криворізької загальноосвітньої школи №128

Цей сучасний боксерський ринг є одним із найкращих у Кривому Розі. Придбання цього рингу є ініціативою та підтримкою дітям і мешканцям Довгинцівського району.
Тренери громадської організації «Клуб спортивно-бойових одноборств «Спортмайстер» будуть проводити тут заняття спортивних секцій з рукопашного бою та кікбоксингу. Клуб «Спортмайстер» існує вже більше 10 років. Створений у 2006 році, він став справжньою кузнею виховання мужніх і красивих людей, серед яких: 26 кандидатів у майстри спорту України, 10 майстрів спорту, 1 майстер спорту міжнародного класу!
Більше 3000 дітей та підлітків пройшли цю мужню школу і клуб пишається своїми вихованцями такими як: Ткачук Ілля – чемпіон Світу з кікбоксингу, срібний призер чемпіонату Європи та чемпіон України з рукопашного бою; Овсієнко Кирило – бронзовий призер чемпіонату Європи та дворазовий чемпіон України з рукопашного бою; Стенько Богдан – багаторазовий чемпіон України з рукопашного бою і кікбоксингу та багатьма іншими спортсменами.

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Прес-служба Довгинцівської райради

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!