1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Крос-контрійний веломарафон "Залізна сотня" - це стокілометровий маршрут, який проходить через унікальну місцевість промислової спадщини Кривого Рогу, цікавими ґрунтовими дорогами та стежками. Повз працюючи й забуті кар'єри, крізь кольорові пагорби відвалів, тінисті лісові масиви, вздовж долини ріки Інгулець, та її техногенних каньйонів. Унікальними місцевостями "марсіанських пейзажів" й квітучою природою балки "Червона"

070917 4

Дата проведення: 09.09.2017
Місце старту: пр. Поштовий, м. Кривий Ріг
08:00 - реєстрація учасників змагання
10:00 - старт усіх категорій

Велозмагання проводиться за чотирма категоріями:
- “Залізна сила” (100 км.),
- “Залізна воля” (100 км.),
- “Залізна міць” (124 км.),
Кожен з бажаючих може довести собі та оточуючим, чого він вартий, прийнявши участь в унікальному, та єдиному в Україні, промислово - індустріальному марафоні. А для кого ще не до снаги такі відстані - зможе випробувати себе на скороченому варіанті маршруту
- “Залізна спроба” (55 км.)

Десять годин захоплюючої мандрівки цікавими стежками та грунтівками, між рукотворними горами, каньйонами, шахтами та кар'єрами! “Залісна сотня” - це не тільки один з найяскравіших досвідів велопригод, а ще можливість виграти - ВЕЛОСИПЕД! Так, так, цього річ організатори велозмагання доклали максимум зусиль, щоб гідно нагородити найсильніших.

Якщо вам набридло їздити асфальтом та знайомими стежками, якщо ви бажаєте чогось нового і ви ніколи не брали участь у промислово-індустріальному MTB марафоні, то тепер у вас є нагода випробувати свої сили на маршруті криворізького веломарафону, що пройде крізь залізне серце нашої країни!

Крос-контрійний веломарафон "Залізна сотня" проводиться громадською організацією «Українська Вело Родина» з 2016р. В торішньому марафоні прийняло участь 169 велосипедистів, а цьогоріч вже більше 300 зареєстрованих учасників з 22 міст України, тому веломарафон набув всеукраїнського статусу.

Контакти:
Денис Дубов, голова ГО «Українська Вело Родина»
+380 (097) 716-28-01, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сторінка веломарафону на фейсбуку:
facebook.com/iron100kr

Оргкомітет веломарафину,
спеціально для рубрики
Спорт Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Сергій ДЕМИДЧУК

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!