1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

28 червня 2016 року, з нагоди святкування Дня Конституції України, вперше на житловому масиві Інгулець в Кривому Розі пройшов Кубок зі «Street Workout»

10716 6

10716 7

10716 8

На Інгульці в Кривому Розі цей вид спорту стає дедалі більш популярним, особливо після відкриття нового спортивного майданчику.
До присутніх звернувся заступник голови районної у місті ради Сергій Жеребило, який привітав присутніх з Днем Конституції України та побажав, здоров'я, наснаги та нових перемог.
У змаганнях взяли участь спортсмени від 14 до 35 років – у командному та індивідуальному заліку. Учасники змагались у підтягуванні на турніку та віджиманні на брусах. У віковій категорії від 18 років ці вправи виконувались із додатковою вагою 16 кг. Змагання пройшли зі справжнім спортивним азартом, адже усі спортсмени наполегливо прагнули вибороти перемогу! Але перемогли найсильніші! Усі учасники були нагороджені грамотами.
Призери та переможці у командному заліку отримали медалі та кубки, а в індивідуальному, окрім медалей, ще й спортивний інвентар, головним з яких був настінний турнік-бруси. Цей подарунок отримали чемпіони змагань: у категорії до 18 років – Шершун Максим, від 18 років – Гетьман Денис.
Не залишились без уваги й дівчата, які прийшли вболівати за хлопців. Для них теж пройшли змагання – виконання вправи на утримування «планки». З особливим азартом пройшли змагання серед найменших учасників – дітей від 7 до 11 років. Перед ними стояло завдання якомога довше висіти на брусах. За наполегливу волю до перемоги усі дітлахи отримали морозиво!
Усі учасники залишились задоволені та сповнені готовністю ще більш наполегливо тренуватись та готуватись до наступних змагань!

Виконавчий комітет Інгулецької районної у місті Кривому Розі ради
підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!