1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

17 червня 2016 року на зоні відпочинку біля води по вул. Маршака в Кривому Розі, з метою залучення дітей та учнівської молоді району до систематичних занять фізичною культурою і спортом, організації дозвілля, пропаганди здорового способу життя серед дітей та учнівської молоді району, розширення глядацької аудиторії мешканців району та з нагоди святкування Олімпійського дня в Тернівському районі проведено святковий спортивно-масовий захід для дітей, присвячений ХХХІ Літнім Олімпійським іграм

180616 1

180616 2

180616 3

Організатори свята, а це: комітет з фізичної культури і спорту виконкому районної у місті ради та ПАТ «ПівнГЗК» Групи Метінвест, в рамках Програми соціального партнерства підготували чимало цікавинок для юнаків та дівчат. Після святкового відкриття заходу, на якому заступник голови Тернівської районної у місті ради С.І. Кушнір та голова профспілки ПАТ «ПівнГЗК» Н.А. Шамрицька привітали дітей зі святом, учасники заходу розійшлися на етапи змагань.
В програмі заходу діти мали можливість стати учасниками таких змагань: фігурне водіння велосипеду, пішохідний туризм (паралельні мотузки), біг на 30 м., шашки, пляжний волейбол, змагання серед юнаків за звання: «Найкращий майстер з футболу», змагання серед дівчат - «Юна грація», підтягування на перекладені, «Веселі старти», теніс настільний, малюнок на асфальті на тему: «Ми – юні олімпійці».
Наше свято зібрало на спортивних майданчиках 12 команд:
Дитяча юнацька спортивна школа №5;
Дитяча юнацька спортивна школа №7;
відділення художньої гімнастики, футболу та плавання спортивного клубу «Північне сяйво» ДП «Спорт-Мастер»;
спортивний клуб «БУШИДО»;
Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді «Меридіан»,
Клуб науково-технічної творчості учнівської молоді;
Криворізькі загальноосвітні школи №№ 48, 78, 110;
Палац культури «Першотравневий».
В змаганнях також приймали участь діти, які прийшли з батьками відпочити на зоні відпочинку біля води. Загальна кількість учасників склала понад 200 осіб.
Виконком Тернівської районної у місті ради висловлює подяку за допомогу в організації та проведенні заходу - ПАТ «ПівнГЗК» Групи Метінвест, за художні виступи та святкове оформлення заходу - палацу культури «Першотравневий» (директор Макарова Л.О.) та юним спортсменкам відділення гімнастики художньої СК «Північне сяйво» ДП «Спорт-Мастер» ПАТ «ЦГЗК» (тренер Масюта Д.Л., акомпаніатор Писарева С.Б.), за медичне забезпечення заходу - КПНЗ «ДЮСШ №7», а також за організацію суддівства та проведення змагань - всім суддям змагань та представникам команд.

Ірина КОРЖЕНЕВСЬКА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!