Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Служба безпеки України закликає мешканців та гостей Кривого Рогу дотримуватися заходів безпеки під час перебування у публічних місцях у святкові та вихідні дні, інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби

230819 6 min

Особливу увагу слід звертати на осіб, поведінка яких підозріла. Вони можуть проявляти підвищену зацікавленість до об’єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових об’єктів, будівель органів влади та управління.
З урахуванням розташування на території області значної кількості військових частин, особливу увагу слід приділяти зацікавленості підозрілих осіб до таких об’єктів.
У разі виявлення в Кривому Розі зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності просимо повідомляти Управління СБУ у Дніпропетровській області за номером цілодобової “гарячої лінії” (056)
744-85-19 або на електронну поштову скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Конфіденційність гарантована.
Також нагадуємо про блокування Службою безпеки спроб мешканця міста Сум влаштувати теракт в місцях масового скупчення людей напередодні проведення святкових заходів до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.
Прохання не бути байдужими до власного життя та безпеки оточуючих.

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!