Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Віталій Бондар - знаменитий криворізький спортсмен і каскадер, керівник школи водійської майстерності «Торнадо», повідомляє прес-служба ПАТ АрселорМіттал Кривий Ріг

150819 9 min

А ще Віталій слюсар з досвідом, адже колись працював на АрселорМіттал Кривий Ріг на блюмінгу №1! Деякі його спогади стосуються тих часів, коли на стадіоні Металург грав улюблений Кривбас.

- Пригадую, як мені всією бригадою допомагали робити багі - це відкритий автомобіль високої прохідності для їзди по бездоріжжю. Робили ми його прямо в цеху у вільний від роботи час. Машина вийшла відмінною, на ній я і поїхав з заводу, оскільки прохідні тоді були відкриті, - розповідає Віталій.

- Тут же вирішив заїхати на стадіон «Металург», в спортивну секцію з мотокросу. А там, як виявилося, проходив футбольний матч, і тут я на багі до них влітаю, та ще й гучний рев від авто... Довелося швидко розвертатися і «давати драла». Заскочив на траву... Словом, є що згадати і тепер уже посміятися, - продовжує каскадер.

- Потім я повністю пішов у великий спорт. Але зв'язок з рідним підприємством не переривається до сьогодні. Я допомагаю в організації різних змагань, показових виступів, навчаю водіїв, - резюмує Віталій БОНДАР.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 Дарья 15.08.2019, 13:58
Земляк с Блюминга))
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!