Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Міський Фестиваль «Свято Сім'ї 2019» на підтримку та популяризацію сімейних цінностей в Кривому Розі. Насичена денна програма, більше десятка локацій сімейного сервісу по усій площі, вечірній музичний концерт, конкурси, естафети, нагородження – усе це чекає гостей та учасників фестивалю впродовж усього свята

080819 26 min

Сімейний фестиваль «Свято Сім'ї» у 2019 році стане особливим сімейним заходом для жителів та гостей міста. Багато локацій сімейного сервісу дозволять кожному учаснику знайти для себе користь та відпочинок. Це будуть блоки із дитячими забавами, спортивними майданчиками, консультаціями та навчаннями, романтичними станціями та зонами із смачним частуванням.

Дітей чекають різноманітні активності та розваги. Це флорбол, батути та гірки, ліплення з глини, квілінг та орігамі, малюнки на асфальті, розвиваючі ігри, конкурси з призами, аквагрим, повітряні кульки, солодка вата, аніматори, танці, співи та інші забави.
А майстер-класи для дітей, де вони зможуть зануритися в творчість і перевірити свої приховані таланти, дадуть унікальну можливість за короткий час зробити свій витвір мистецтва.

Пари, які вже перебувають у шлюбі або тільки хочуть побратися, зможуть присвятити час своїй половинці. Для цього будуть спеціально обладнані тематичні фото зони де можна буде зробити професійні фото. А як проявляти любов у подружжі, як знайти спільну мову, як зрозуміти свою "мову любові", та навчитися висловлювати любов так, щоб людина яку ви кохаєте відчувала це - будуть навчати на Сімейній локації "П'ять мов любові".
На спортивній зоні у сімей буде чудова можливість продемонструвати свою спортивну підготовку та фізичну силу. Для цього будуть проводитись спеціальні естафети та змагання. Також можна буде позмагатися за звання «Найспортивніша сім’я».

На спеціальній тематичній локації кожен бажаючий зможе ознайомитися з вісьмома принципами здоров'я, дізнатися свій біологічний вік, виміряти артеріальний тиск і навіть дізнатися відсоток жиру в загальній масі тіла та отримати практичні поради для власного здоров'я. Дошлюбна підготовка, психологія і темперамент чоловіка та жінки, кризові ситуації у родині, правила виховання дітей, перехідний вік у підлітків та багато інших тем чекатимуть відвідувачів на локації консультування де відбуватимуться тренінги та майстер класи для батьків.

На локації краси усі бажаючі зможуть безкоштовно використати послуги професійних перукарів та візажистів, аби зробити свій святковий вигляд іще бездоганнішим: барбершоп та чоловічі укладки, плетіння кіс, експрес зачіски, та багато інших засобів краси чекатимуть гостей фестивалю.

Усі відвідувачі локацій, учасники сімейних змагань, та просто гості Фестивалю будуть мати можливість отримати різноманітні призи від партнерів фестивалю.

Звичайно, фестиваль «Свято Сім'ї» пройде із локаціями смачного частування, щоб відпочинок на фестивалі був не тільки цікавим, але і смачним, в рамках заходу буде організована Фуд-зона, яка зможе приємно здивувати. Фуд-зона порадує навіть самого вишуканого гурмана смаколиками від улюблених учасників кулінарного дійства нашого міста. Вони будуть пригощати як традиційним фаст-фудом, так і іншими цікавими стравами кухарів.

Паралельно із локаціями буде спеціальна денна програма на сцені: дитячі номери, виступи міських музичних та танцювальних колективів, та ще багато творчих номерів. А ввечері відвідувачів чекатиме концерт за участю міських творчих колективів та відомих українських виконавців.

З 2017 року проведення вуличних сімейних заходів вже стало національною традицією, тоді у подібних заходах взяли участь 36 міст України. У 2018 більше 60 міст України провели тематичні вуличні сімейні заходи. За загальними підрахунками для участі у цих заходах залучилися понад 210 000 людей.

Починаючи с 2018 року Кривий Ріг приєднався до проведення вуличних акцій на підтримку сім'ї, перший Фестиваль "Свято Сім'ї" відбувся на Поштовому проспекті, відвідали його близько 2500 осіб, відгуки про фестиваль виключно позитивні.

Запрошуємо всіх жителів міста на наймасштабнішу подію цієї осені - "Свято Сім'ї 2019"!

Підготував до публікації,
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!