Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє заступник мера Кривого Рогу Андрій ПОЛТАВЕЦЬ, в міськраді говорили щодо «Підвищення енергоефективності в ОСББ»

050619 9 min

Співпраця з «Фондом енергоефективності України» в рамках спільного проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES).
Проект надає підтримку об'єднанням співвласників будинків у формуванні, організаційному становленні та подальшому впровадженню енергоефективних рішень.
У семінарі прийняли участь представники вже діючих ОСББ міста Кривого Рогу, а також ініціативні групи мешканців житлових будинків, які лише мають намір створити ОСББ.
Розглядали питання щодо нового законодавства у сфері енергоефективності, програм Фонду енергоефективності та механізмів фінансування, які він пропонує. Крім того, Олена Харченко – регіональний координатор ПРООН з досягнення Цілей сталого розвитку в Дніпропетровській області розповіла про проект HOUSES та запропонувала активістам, які мають намір, створити ОСББ, брати участь в консультаціях, які проводяться в рамках проекту, з питань створення ОСББ, ведення бухгалтерії та фінансового менеджменту, пошуку та отримання фінансування для ініціатив по покращенню стану будинків.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!