Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє активіст Віталій ФУРМАНЮК, 13 квітня в Кривому Розі вже вдруге відбувся Всеукраїнський Форум Батьків

170419 4 min

У Форумі взяли участь представники органів місцевого самоврядування, спікери: психологи, підприємці, юристи та освітяни з Києва, Хмельницька, Житомира, Кам'янського, Дніпра, Кривого Рогу. Обговорювали важливі теми сучасної освіти: як мотивувати дітей в епоху DIGIT@L, яким чином батьки можуть брати участь у проведенні конкурсу на посаду керівників закладів загальної середньої освіти, запровадження інклюзивної освіти.
Також обговорювалися теми булінгу та інші.

- Батьки - найперші партнери вчителя. Я переконана, що батьки і вчителі мають співпрацювати на одній платформі, якщо вони друзі, то маємо хороший результат - якісну освіту і вмотивованих дітей, - каже учасниця Форуму вчителька Світлана.

- Є багато проблем, над якими ми замислюємося, але не маємо ресурсів, знань, щоб їх вирішити. На Форумі почула відповіді на ті питання, які турбують батьків, - зазначила учасниця форуму Марина з м. Дніпра.

Організаторами виступила ГО «Основи Свідомості» за підтримки Центру Безоплатної Правової Допомоги, ГО «Об'єднання Відповідальних Громадян», ГО «Батьківська ініціатива міста Хмельницького», Фабрика вікон ВІКОНДА, ТОВ Рекламна агенція «Вертикаль», ТОВ «Спроба».

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Основи Свідомості

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!