Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Минулого року Світлана Сова отримала премію Петера Гьоттеля від Шведського міжнародного ліберального центру SILC. Її грошовий еквівалент Світлана вирішила витратити на підтримку двох важливих для неї тем в рідному Кривому Розі. Йдеться про жіноче лідерство і розвиток підприємництва

220319 20 min

Так народилася ідея конкурсу міні-грантів для жінок, які починають свій перший малий бізнес «На старт!»
В рамках ініціативи одна, а можливо, кілька ідей від мешканок нашого міста отримають фінансову (загальний фонд конкурсу – еквівалент 1000 євро), а також річну юридичну підтримку.

- Я розумію, що серйозно вирішити проблеми з бізнес-кліматом в нашому місті зможе лише повне перезавантаження влади, - пояснює Світлана, - Але на сьогодні цим невеликим проектом ми спробуємо надихнути жінок з Кривого Рогу і підтримати «написання» хоча б кількох історій успіху. Сподіваюсь, після першого року конкурсу, до мене приєднаються ще бажаючі із числа успішних криворізьких підприємців, і ми зможемо розвивати жіноче підприємництво в місті ще більш активно.

Тож, панянки, НА СТАРТ!
Якщо ви маєте конкретну ідею в будь-якій сфері бізнесу і готові стартувати, або лише розпочали (не більше, ніж півроку тому), і якщо це дійсно ваша перша спроба підприємницької діяльності – ця можливість для вас. Все буде просто і без зайвої бюрократії:
1) дайте нам знати про себе і свою ідею, заповнивши невелику анкету https://goo.gl/iWgkaw до 12 квітня;
2) ми зв’яжемося з вами, повідомимо, якщо вбачаємо у вашій ідеї певні перспективи для співпраці і запросимо на бесіду зі Світланою і кількома її колегами, яких вона запросить до неформальної комісії конкурсу
3) після короткої особистої бесіди, де ви зможете особисто переконливо донести, що ви маєте достатньо мотивації і хисту, щоб стати бізнес-леді, буде обрана переможниця (можливо, кілька), а інші учасниці, які дійдуть до цієї стадії, отримають заохочувальні подарунки.

12.04.2019 - Кінцевий термін подання заявок.
16.04.2019 - Оголошення фіналісток.
18.04.2019 о 18:00 - Інтерв'ю з фіналістками, оголошення переможців.

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!