Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Цими днями в Кривому Розі було проведене тренування готовності до протидії диверсіям у зоні діяльності бригади за темою: «Дії особового складу щодо протидії диверсіям і терористичним актам на польових артилерійських складах (ПАС)», повідомляє прес-служба 17-ї ОТБр

220319 7 min

На тренуваннях були відпрацьовані наступні питання:
1. Отримання та доведення сигналу щодо протидії диверсіям і терористичним актам на ПАС.
2. Обов'язки посадових осіб, відповідальних за виконання заходів протидії диверсіям і терористичним актам на ПАС.
3. Дії визначених підрозділів щодо блокування, охорони та оборони ПАС.
Метою тренування було: своєчасне виявлення та усунення причин та передумов, які сприяють здійсненню диверсій та терористичних актів проти особового складу, об'єктів бригади та об'єктів її життєзабезпечення.

За першим навчальним питанням: було отримано розпорядження щодо проведення тренування. Дії оперативного чергового були впевнені. Оповіщення було здійснено, згідно схеми оповіщення у визначений час.
Обов’язки посадовими особами, які виконували заходи щодо протидії диверсіям і терористичним актам, виконані в повному обсязі.

Посилення щодо протидії диверсіям та терористичним актам у зоні діяльності бригади здійснювалося за рахунок визначених підрозділів особового складу бригади, а також іншими військовими структурами держави. В цілому дії визначених підрозділів були впевнені. Поставлені завдання виконані в повному обсязі.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!