Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Сьогодні, 21 березня, в Міжнародний день «дітей сонця», рятувальники 3-го державного пожежно-рятувального загону та підпорядкованої 14-ї державної пожежно-рятувальної частини завітали в гості до дітей, які виховуються в Криворізькому дитячому будинку-інтернаті, розташованому по вулиці Володимира Великого, повідомляє прес-служба ДСНСУ в Кривому Розі

Телефонно-адресний довідник Кривого Рогу державною мовою - Телефонник-КР

Співробітники служби порятунку показали вихованцям закладу, серед яких є і безпосередні винуватці сьогоднішнього свята – так звані «діти сонця», оснащення пожежного автомобіля та спорядження пожежного-рятувальника. Більше того, діти мали змогу відчути себе справжніми рятувальниками, приміряючи на себе захисний одяг пожежних.
Під час заходу дітей переповнювали радісні емоції, вони з цікавістю розглядали спорядження вогнеборців, задавали питання та фотографувалися з рятувальниками. В свою чергу, фахівці служби порятунку з радістю виконували забаганки дітей – допомагали їм приміряти на себе робочий одяг вогнеборця, захисні каски; відповідали на запитання дітей і, користуючись нагодою, наголосили дітям на небезпеці ігор з вогнем.
На прощання задоволені діти подякували рятувальникам за цікавий захід і запрошували приїздити до них в гості ще.

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
ФОТО – ДСНСУ Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!