Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє Правий Сектор Кривий Ріг, 10 березня Права Молодь разом з побратимами Традиція і Порядок завітали до однієї з наливайок нашого міста що знаходиться на мікрорайоні Гірницькому

Телефонно-адресний довідник Кривого Рогу державною мовою – Телефонник-КР

Активісти отримали безліч скарг з приводу роботи «закладу громадського харчування», перед усім скарги були на постійний галас, крики, лайку та вічно нетверезих клієнтів які випорожнювалися прямо перед в громадському місці, не соромлячись навіть присутністю людей.
Свідома молодь вирішила перевірити законність невеличкого кафе та наявність ліцензії. Зробивши контрольну закупівлю алкоголю ми завітали до алкобарижні де нас зустріли невдоволення місцева клієнтура закладу та дуже привітна продавчиня.
На наше прохання нам показали документи, що засвідчують легальність продажу алкоголю, хоча й з дрібними порушеннями.
Через 30 хвилин після нашого приходу на місце події завітала й сама власниця закладу яка на наше здивування пішла на активний діалог з активістами.
Активістами було видвинуто вимоги до власниці з приводу дотримання дисципліни та порядку на її території, а також було прийнято від нас зауваження про продаж алкоголю молодим юнакам без вимоги наявності документів.

- Приємним в цій акції виявилося те що це ОДНА з перших підприємців яка прийняла уважно наші зауваження та побажання мешканців району та пообіцяла виправити ситуацію якнайшвидше. А ми продовжуємо нашу діяльність на захисті інтересів звичайних громадян тепер з новими силами та натхненням разом з вірними побратимами поруч. Разом наведемо лад в нашому місті! Як не ми то хто? – повідомляє Права Молодь.

P. S. Поліцію як завжди активісти чекали більше 2-х годин яка так і не приїхала, але перетелефонувала через 4 години після виклику.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Права Молодь

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!