Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє громадська організація «Досить труїти Кривий Ріг», координатор та еколог коаліції ДТКР, разом з колегами з Екодія і представниками інших природоохоронних організацій, взяли участь у зустрічі з представниками Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) щодо обговорення нових політик банку в галузі екології, взаємодії з громадськістю та розгляду скарг

160219 6 min

Довідник Кривого Рогу державною мовою - Телефонник-КР

В ході дискусій представники різних громад довели до відома представників банку дійсний стан виконання природоохоронних зобов’язань підприємствами, що отримали кредити від Європейського банку.
Звичайно, представники ДТКР підняли питання щодо «Арселор Міттал Кривий Ріг» та висловили занепокоєння громади міста стосовно того, що кредитні кошти, попри умови кредитування, не сприяють покращенню екологічного становища Кривого Рогу.
Нагадаємо, що АреселорМіттал Кривий Ріг отримував від ЄБРР кредити у 2006 і 2017 роках, беручи на себе зобов'язання провести екомодернізацію виробництва.
В той самий час суттєвого зниження кількості викидів не відбулося, вважають громадські актівісти. Ті цифри, якими звітує підприємство, пов’язані тільки із зниженням виробництва, а не з виконанням природоохоронних зобов’язань, терміни виконання яких постійно переносились.
За результатами зустрічі представникам ЄБРР нами була передана низка зауважень щодо діяльності АрселорМіттал Кривий Ріг, відповідь на які, після отримання, буде висвітлена на сторінці «Досить труїти Кривий Ріг» в Фейсбук.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото - ДТКР

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!