Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє профспілковий активіст Ігор ТОКОВЕНКО (Свобода Праці), Український Новий Рік почали з судової перемоги. Суддя Тернівського суду м. Кривого Рогу Квятковський Ярослав Анатолійович прийняв рішення про задоволення позову про скасування догани машиністу тепловоза Валерію Завертайлу

140119 19 min

Догана була накладена за, нібито, порушення охорони праці. Дане стягнення, на думку позивача, було способом "зведення рахунків" за його звернення у Держпраці, в результаті якого було виявлено численні порушення в залізничному цеху ПРАТ ПівнГЗК.

"Я займав принципову позицію з приводу охорони праці, відмовлявся працювати на несправному тепловозі, вимагав його ремонту. Коли мене не почули, звернувся до інспекції. Було виявлено порушення, призупинено експлуатацію ряду тепловозів. Відповіддю була догана, виписана за один день за неодягнену спецкуртку в кабіні тепловоза при температурі 34 градуса. Наступний крок - мене було звільнено".

15 січня, о 14:30 в Тернівському суді Кривого Рогу (суддя Дудіков Андрій Володимирович поверх чотири) відбудеться вирішальне засідання у справі про поновлення на роботі Валерія Завертайла.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!