Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє «Команда Костянтина Усова», повним ходом йдуть ремонтні роботи в навчальних закладах Кривого Рогу, що розташовані в виборчому окрузі народного депутата

Так, ремонт шкіл та дитячих садочків – не є прямою функцією народного депутата. Але що робити, якщо вони знаходяться в жахливому стані та роками чекають «черги» не ремонт?
Кожен навчальний заклад: садочок чи школа у 33-му окрузі Кривого Рогу потребують ремонту. Кожен! Великого чи малого, десь фасад, десь вікна, дах, двір, класи...

За одну – лише одну каденцію – народний депутат Костянтин УСОВ знайшов кошти на ремонт 40 освітніх закладів Кривого Рогу.
Десь роботи завершено, десь тривають, десь – скоро стартують. Кожен тиждень нардепа на окрузі – це постійні інспекції та перевірки утеплення, відновлення, реконструкцій.

Так, неможливо за кілька років оновити будівлі, деяким з яких під сто років. Але щоразу «Команда Костянтина Усова» обирає місця, увага яким потрібна найбільше.
До деяких закладів й можливість повернутись вдруге. Наприклад, Центрально-Міська гімназія – спочатку був зроблений фасад, на черзі – спортивна зала.
А десь взагалі будується практично з нуля, як у п’ятій школі.

Традиційно – в Кривому Розі не витрачається жодної копійки з бюджету міста. Всі гроші залучено народним депутатом з державної скарбниці.

Микола СЕРЕДА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Команда Костянтина УСОВА

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!