Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Его смело можно назвать одним из «последних могикан» и «серых кардиналов». Он работает в мэрии Кривого Рога не один десяток лет, был депутатом горсовета, но в интернете не удалось найти его биографии

281118 11 min

Григорий Павлович ВЕРБИЦКИЙ, экс-заместитель мэра, отмечает 28 ноября День Рождения. Он один из немногих, кто перешел из «команды Любоненко» в «команду Вилкула» благодаря профессионализму в работе и умению лавировать в сложной политической обстановке. Одним из первых его поздравил Департамент развития инфраструктуры города, который много лет курировал Григорий Павлович в былые времена и под иными «вывесками».

281118 10 min

Шановний Григорію Павловичу!
Від імені всього колективу вітаємо Вас з прекрасним святом – з Днем народження. Для нас велика честь працювати з такою людиною, як Ви. Ми не перестаємо дивуватися Вашому професіоналізму, Вашим лідерським якостям, які Ви вміло і своєчасно застосовуєте. Ви подаєте нам приклад і стимулюєте до ще більш серйозної роботи. Ми бажаємо Вам творчих успіхів, щастя, міцного здоров’я та довгих років життя. Нехай кожен день буде наповнений яскравими подіями, а Ваша робота приносить тільки задоволення. Зі святом! Всього Вам найкращого!

Подготовил к публикации
Иннокентий РЕЙДЕР,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!