Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Цими днями Палацу Культури «Карачуни» виповнилось 60 років. Завдяки народному депутату Костянтину УСОВУ в цьому році закінчено капітальний ремонт будівлі та скверу навколо неї

- Від щирого серця ми вітаємо кожного вихованця закладу – від малечі до найдоросліших
Бажаємо натхнення, задоволення від творчості та назавжди залишатися мрійниками.
Очільникам Палацу бажаємо терпіння, вдячності та ніколи не зупинятися. Лише рух – є розвиток, творчість – це завжди політ. Кожна мрія обертається новим шляхом до її здійснення. Більше гран-прі, кубків, перемог, звитяг та досягнень! – привітала ювілярів Команда Костянтина Усова.

До ювілею будівлю вдалося повністю відновити, а навколо – облаштувати сквер, який став справжнім серцем мікрорайону Карачуни у Кривому Розі.
Представники народного депутата – помічник Юлія Баняс та депутат міськради Олександр Макаренко привітали повну залу глядачів та повну сцену учасників святкового концерту з Днем Народження та передали солодкі подарунки, головний з яких – 22 кілограми тортів.

Завдяки тому, що Костянтин Усов майже рік особисто контролював хід реконструкції, роботи вдалося завершити до початку театрального сезону восени.
А ось зараз дорослі та діти виступають на новій сцені, із сучасним освітленням, звуком, глядачі сидять у комфортних кріслах, гімнасти займаються у новій цирковій, танцюристи – вивчають рухи на новому паркеті, а батьки чекають на дітлахів у затишному холі. Навіть сходи, коридори, підсобні приміщення – іншим та новим стало все.
А вночі сквер навколо Палацу мерехтить різнокольоровими вогнями.

Це наша найбільша завершена реконструкція із низки проектів нардепа станом на зараз.

Микола СЕРЕДА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Команда Костянтина Усова

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!