Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Благодійний фонд Володимира Соколовського «Громадська ініціатива мешканців Кривбасу» запрошує Вас та Ваші родини до участі у традиційній осінній висадці дерев та кущів у парку ім. Ф. Мершавцева

231018 18

Цього разу будемо висаджувати хвойні рослини - ялинки, туї, тиси, ялівці козацькі, більш декоративні тсуги канадські та кущі, які при цвітінні неодмінно порадують відвідувачів парку яскравими та пухнастими суцвіттями – магонія, черемшина, рододендрон, будлея та сумах, крім того у парку з’явиться і кущ плодоносного фундука, сподіваємось тепер нагодувати місцевих білочок горіховим смаколиком буде ще цікавіше.
А крім того, вкорініти також можна буде і один з 10 невеличких червонолистих дубків, заздалегідь вирощених у імпровізованому садку-розпдінику на території парку.
Родзинкою саме цієї висадки є те, що переважна частина рослин – ялинки, ялівеці, самшит, фундук, туї та магонії – з зерна чи маленького пагінця до стану самостійної рослини вирощені безпосередньо на території парку дбайливими руками співробітників парку, зокрема координатори Програми Фонду «Зелена планета» Коваленко Валентини Петрівни.
Усіх бажаючих очікуємо цієї неділі, 28-го жовтня об 11.00 біля альтанки парку, висадка дерев та кущів триватиме приблизно 1 – 1.5 години.

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!