Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

У Кривому Розі в рамках програми з розвитку міськелектротранспорту проводитися системна робота з вдосконалення та розширення схеми руху тролейбусних і трамвайних маршрутів, повідомляє сайт міськради причину відхилення петиції Бащука з продовження маршруту тролейбусів на Змичку. Якщо стисло – не треба відбирати в мера лаври з втілення в життя цієї ідеї

211018 4 min

"У місті ведеться постійна і системна робота по забезпеченню рухомим складом, модернізації існуючих міських комунальних маршрутів. Для поліпшення транспортного забезпечення жителів Змички було прийнято рішення про продовження тролейбусного маршруту №24. Для цього за завданням міського голови виділені кошти для виготовлення ще одного дизельного тролейбуса, закупівлю необхідних запчастин і матеріалів, щоб нова машина вийшла на маршрут «пл. Визволення -мкрн. Східний-3». Вже проведені відповідні тендерні процедури, розроблено графік і схема руху, яка буде продовжена, а також буде побудовано місце для розвороту тролейбуса», - зазначив начальник транспортного відділу міськвиконкому Сергій Сиротюк.

Сьогодні на 24 маршруті задіяно 6 тролейбусів (один резервний), які рухаються з інтервалом у так званий «час пік» 25 хвилин.
Для зручності гостей з 1 вересня, враховуючи, що на Змичку їдуть учні та працівники Авіаколеджа, було забезпечено рух на житловий масив двічі на день (по буднях) міського автобусного маршруту №228 «пл. Визволення– «Рудозбагачувальна фабрика №1» (через мкр-н Даманський)» через «зуп. Авіаколедж» (07.35 із площі Визволення і в 14.00 із зупинки «Авіаколедж»).

"Ми грунтовно і системно працюємо над розвитком міської транспортної інфраструктури. У пріоритеті - муніципальний електротранспорт, оскільки він більш доступний для людей і екологічно чистий для нашого міста. Цього року місто вже придбало 8 нових тролейбусів і 14 автобусів. Зараз працюємо з Європейським банком реконструкції та розвитку з питання придбання близько 50 нових тролейбусів. Також, заплановано капітально відремонтувати один тролейбус та зробити два гібридних», - сказав Юрій Вілкул.

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!