Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

НА 5-МУ ЗАРІЧНОМУ ПЛАНУЮТЬ ВСТАНОВИТИ ПІДКАЧУЮЧІ НАСОСИ ДЛЯ ДЕЯКИХ ВИСОТОК – повідомляє КП «Кривбасводоканал»

091018 17 min

КП «Кривбасводоканал» у мікрорайоні 5-й Зарічний в Кривому Розі, як і планувалось, замінив 400 метрів зношеної ділянки трубопроводу на новий поліетиленовий водопровід. Це має позитивно вплинути на стан водопостачання розташованих поблизу будинків.
Крім того, комунальним підприємством, враховуючи рельєфні особливості місцевості, проводиться налаштування оптимального гідравлічного режиму у мікрорайоні, що приведе до зменшення поривів.
Особливої уваги в даному випадку потребують два чотирнадцятиповерхові будинки – №63 та №69. Аби вода стабільно надходила до мешканців вищих поверхів, Кривбасводоканал має намір встановити на них спеціальні підкачуючі насоси. Устаткування підприємством придбано, але вже більше тижня водоканал стикається зі спротивом деяких мешканців цих будинків, які не дають можливості провести необхідні монтажні роботи.
Нагадаємо, що практика встановлення підкачуючих насосів на будинки для Кривого Рогу не нова. Кривбасводоканалом вже декілька років проводиться відповідна робота задля забезпечення комфорту городян в Кривому Розі.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Тетяна ПОЛЯКОВА

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!