Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Перед кожним початком нового навчального року ми чуємо від представників міської влади – школи Кривого Рогу готові на 100%. Чи відповідає це дійсності?

СИЛА ЛЮДЕЙ Кривий Ріг
ЧОМУ БЕЗПЕКА ДІТЕЙ У ШКОЛАХ НЕ В ПРІОРИТЕТІ? – ЗАПИТУЄ АНДРІЙ НЕМЧЕНКО
Про «підготовку» шкіл до навчального року точиться чимало розмов ще з літа. Черговим закладом, який виявився фактично не готовим до прийому дітей, адже тут не потурбувались про їхню безпеку, стала школа №28.
21 вересня на комісії з питань ЖКГ та транспорту за участі Андрій Немченко було розглянуто звернення одного з батьків щодо аварійного стану шкільного ґанку, яким щодня проходять учні.
Директорка школи зайняла незрозумілу позицію, іншими словами — самоліквідувалась від вирішення проблеми. Тому група депутатів відвідала начальника управління освіти міськради Тетяну Кріпак. Андрій Немченко зазначив, що ситуація віднині на контролі, є сподівання на ремонт ґанку найближчим часом.
Але питання, чому директорка не забила на сполох, чому заздалегідь не потурбувалась про безпеку дітей, залишається відкритим. Батьки розповіли, що фасад школи почав псуватися далеко не сьогодні. Ще кілька років тому під час святкової шкільної лінійки після слів адміністрації «Школу відремонтували» зрадницьки обсипалась штукатурка. Це викликало хвилю посмішок у дітей і батьків. Зараз уже не до сміху. Увага! За цей час виділили під кабінети директора та секретаря цілий клас. Навчальне приміщення було перебудовано й «скромно» відремонтовано за кошти батьків. Чому безпека дітей у наших школах не в пріоритеті?
Наразі батьки вирішили хоча б частково оббити штукатурку, яка в будь-який момент може впасти дітям на голови.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!