Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

КП «Кривбасводоканал», що здобуло «водну незалежність», поглинувши державне підприємство Кривбаспромводопостачання, звітує в стилі «а в остальном, прекрасная Маркиза, все хорошо, все хорошо»...

220918 4

КП "Кривбасводоканал"
БЕЗПЕЧНО! Склад хлору відвідала комісія з питань надзвичайних ситуацій
21-го вересня КП «Кривбасводоканал» приймав міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на складі хлору. Візит був обумовлений подією, що сталася 3-го вересня, - задля ознайомлення з технічним станом складу хлору та справністю необхідних систем захисту та сповіщення.
Комісія пересвідчилась у забезпеченні спеціалістами водоканалу умов, за яких зводиться до мінімуму можливість негативного впливу будь-якої непередбачуваної ситуації на мешканців регіону.
Керівництво комунального підприємства продемонструвало технологічні комунікації, цистерни, танки, приміщення, призначені для зберігання хлору, а також справність та готовність автоматичної системи раннього сповіщення та локалізації при виявленні підвищеної концентрації хлору у повітрі. Саме ця система забезпечує автоматичне створення водяної завіси, яка локалізує розповсюдження хлору у разі витоку.
Окремої уваги заслуговує той факт, що КП «Кривбасводоканал» після оренди окремо виділеного майна ДП «Кривбаспромводопостачання» отримав в управління склад хлору з діючою виключно у ручному режимі систему сповіщення та локалізації.
Комунальниками було вирішено в рамках стратегії розвитку включити у план заходів облаштування складу хлору автоматичною системою. Нештатна ситуація, яка сталася 3-го вересня, внесла корективи у діяльність підприємства, тому після цього питання впровадження автоматичної системи сповіщення і локалізації стало головним пріоритетом.
На сьогоднішній день система встановлена і випробувана. У цьому пересвідчились і члени комісії під час свого візиту. Уся технічна ланка спрацювала належним чином.
Крім того, комісія власною присутністю впевнилась у безпечності знаходження на території складу хлору.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 гугл 22.09.2018, 21:04
у нас аномально желтые листья по всему городу есть. автор заголовка везде вставляет свои фантастические поллюции
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!