Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

В СМИ много писалось о Центре помощи жертвам домашнего насилия, о телефонах экстренной помощи и психологической помощи. А что будет, если не знаешь этих телефонов, и позвонишь просто 101 и 102?

160918 4

Как рассказал свободовец Дмитрий БИЛОНЕНКО, медики скорой, прибывшие на вызов к району 2-й горбольницы Кривого рога через 10-15 минут, спрашивали «Вы не могли доехать в больницу маршруткой?». Хотя пострадавшая от рук мужчины, с которым встречалась, находилась еще и в состоянии психологического шока.
А полиция вообще не приехала, несмотря на два вызова. И не собирается брать показания, снимать побои.

Дмитро Білоненко
Вчора, 15 вересня, неподалік 2-ї міської лікарні побачили жінку зі слідами побиття, у якої був нервовий зрив. З розповіді ми зрозуміли, що її побив чоловік з котрим вона мала стосунки. Ми викликали поліцію і швидку. Поліція взагалі не приїхала на виклик навіть після повторного дзвінку на 102. Швидку довtлось чекати близько 15 - 20 хвилин і коли приїхали медики вони запитали - чого ми її не посадимо на маршрутку чи самі пішки не відведемо у міську лікарню, хоча чудово бачать стан жінки. Тільки коли я наполіг на тому, аби вони відвезли її до лікарні і зняли побої, вони посадили жінку в авто і відвезли, не сказавши куди.
Поліція навіть не те щоб приїхати, вона не подзвонила щоб взяти чи покази, чи ще щось. Поліція Кривий Ріг просто забила...
Як 2 десятки геїв охороняти то з'їжджається пів області, а на виклик коли дійсно потрібна допомога, вони забивають. Отака Нова Поліція...

Юлия ЛАПОЧКИНА,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!