Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Активістка з Кривого Рогу була приємно вражена пляжем на ПівдГЗК, але так і не змогла отримати відповіді – чому на 3 гривні, які вимагають за відвідини громадської вбиральні, не видають чек...

180618 8

Людмила КАШУБІНА

От везе ж мені на туалети!
Сьогодні вирішили відвідати з чоловіком пляж на ПівдГОКі, це моя батьківщина, я там народилася, вчилася, росла. Захотілося пройтися по рідному «бродвею», згадати дитинство, юність, побачити пляж , яким так вихвалялась подруга, яка і досі там живе.

Пляж дійсно не поганий, пісочок, переодягальні, ще й якийсь був міський чемпіонат по волейболу. Покупалися, повболівали за волейболістів, ну треба ж і до туалету сходити, не треба забруднювати воду, ми ж в ній купаємося.
Туалет знаходиться там же на території пляжу, у входу на дверях висить папірець у файлі «Вартість 3 гривні!»

Сидить бабулька, божий одуванчик, каже «Гроші давайте», а я кажу «А ви мені тоді чек або талон що я отримала вашу послугу». Вона очі витріщила «Який чек, який талон?» і дала решту 1 гривню.

Я наполягаю дати відповідь «Чому туалет на території пляжу платний, хто контролює цю виручку, якщо нема ні турнікету ,ніякого обліку кількості відвідувань, хто не платить податки у міську казну і хто на цьому заробляє?»

Це мені нагадує історію з кав'ярнею на Ювілейній. Так мало того, коли я почала з'ясовувати , як пов'язано кафе з платним туалетом, бабка почала кричать що мене не пустить і я піду у кущі. Що я тут така одна звідкись взялась за всі роки і вимагаю невимогливе.
Прийшлося бабці пояснити, що в кущі я не піду, а викличу поліцію, напишу заяву, складемо протокол і будемо з'ясовувати чиє це хлібне місце.

Треба було записати це на відео, але в суперечці було не до цього.
Зараз буду робити запит голові Інгулецького виконкому Рижкову та його дружині у місьвиконком з питань підприємницької діяльності.
Хай сімейний клан надасть відповідь, хто там так ловко стриже гривні з відпочиваючих громадян, якщо вбиральня вважається громадською...

180618 9

Я зайшла на Ресурсний центр і перевірила, - вбиральня рахується як громадська!
Шановні депутати які в мене в друзях, допоможіть заставити їх робити все по закону! Нічого з людей незаконно брати гроші собі у кишені, а податки не платити. Ми вже за туалет податки заплатили.

PS: Громадський туалет - і така ціна. Тим більш маю підозру, що хтось числиться там прибиральником і виділяються на це гроші з бюджету...

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!