Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Представник «Свободи» Ігор Токовенко вважає, що освіта не має проповідувати школярам Кривого Рогу гомосексуалізм

Ігор ТОКОВЕНКО:
Що таке "гендерна" "освіта"? Це не та освіта, яка вчить, що шлюб - це союз чоловіка і жінки заради щастя і продовження роду. Це не та освіта, що вчить відповідальному батьківству. Це не та освіта, яка вчить, що мати 100500 статевих партнерів не дуже корисно. Це не та освіта, що вчить, що для продовження існування нашого народу кожній здоровій українській сім'ї потрібно мати щонайменше трьох здорових дітей. Це не та освіта, що вчить, що для того, щоб їх прогодувати, треба об'єднуватись в профспілки, боротись за свої соціально-економічні інтереси, не допускати олігархів і казнокрадів до влади.

"Гендерна" "освіта" - це "освіта", яка вчить, що стерилізація - це норма.
Що гомосексуалізм - це норма.
Що "сім'я" з двох чоловіків і жінки - це норма.

Тільки таку сексуальну "освіту" пропонують нам найманці фондів Бьолля, Сороса, Рози Люксембург (промосковської партії "Ді лінке"). Тільки таку сексуальну освіту вони вже впровадили в ряді країн Європи (нижче додаю скани шкільного підручника в Швеції і шкільних тестів з Німеччини). Таку освіту ліберальні екстремісти пропонують і нам (додаю також обкладинку затвердженого Міністерством освіти і науки України підручника для - увага! - молодших дітей).

Червоно-райдужні терористи стверджують, що альтернативи такі "освіті" немає. Це тоталітарна брехня. Після усунення олігархів від влади національна держава буде проводити освіту, яка буде сприяти створенню нормальних традиційних сімей і тому, щоб козацькому роду не було переводу.
Як би не волали глобалісти і олігархи.
Батьки України не дадуть спаплюжити свідомість наших дітей.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!