1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В Криворізькій установі виконання покарань (№3) проведені практичні заняття щодо організації продовольчого забезпечення

06 червня 2018 року в Криворізькій установі виконання покарань (№3) в їдальні установи було організоване та проведено заступником начальника установи з інтендантського та комунально-побутового забезпечення під керівництвом начальника установи контрольне приготування їжі в першу середу місяця відповідно наказу МЮУ від 08.06.2012 року № 850/5 «Про затвердження Положення про організацію продовольчого забезпечення у Державній кримінально-виконавчій службі України на мирний час»
Метою даного заходу було провести практичні заняття з завідувачем їдальні та кухарським складом. Перевірити стан утримання їдальні, дотримання санітарних вимог. Дотримання нормативних вимог під час приготування їжі та правильність заповнення книги обліку контролю за якістю приготовленої їжі.
За висновками проведеного контрольного приготування їжі керівним складом установи була поставлена висока органолептична оцінка приготовленої їжі та позитивні загальні висновки щодо функціонування їдальні установи.

Андрій СУЛЕЙМАНОВ,
Криворізька УВП № 3
ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Андрій СУЛЕЙМАНОВ

Добавить комментарий