Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Сайт Весь Кривий Ріг натрапив на теренах Фейсбук на цікаву сторінку, яку створено не так давно... Солідна назва, серйозні звинувачення... Все це вписується в загальну картину – проти народного депутата України Костянтина Усова в місті йде масштабна компанія

«Міжрегіональне бюро екологічного захисту» добавил(-а) 6 новых фото в альбом «Вимагай відповідальності, захищай своє право на безпечне довкілля»

...Знищення заповідної території, пошкодження наймальовничого куточка промислового міста, зміна конструкції візитівки Кривого Рогу, облаштування на місці захоронення розважального центру... здобутки народного депутата України К.Г. Усова.
На ці його забаганки з державного та обласного бюджетів витрачено 29,5 млн. грн. або 1 млн. євро.
Вважаємо, що ці витрати здійснено з порушенням встановлених Бюджетним кодексом України та іншим бюджетним законодавством норм щодо складання, розгляду, затвердження, внесення змін, виконання бюджету та звітування про його виконання. Тому, звернулися до Національного антикорупційного бюро України з вимогою розслідувати факти зловживання владою; до Рахункової палати визначити розмір заподіяних збитків державі в цілому та територіальній громаді, зокрема; до Верховної Ради України із проханням розпочати процедуру дострокового припинення повноважень народного депутата України Усова Костянтина Глібовича у зв’язку з невиконанням вимоги щодо несумісності депутатського мандата з іншими видами діяльності, не додержання інших вимог та обмежень, які встановлено законом.
Звертаємося до кожного усвідомленого, долучайтеся до розслідування правопорушень проти довкілля. Подавайте заяви до слідчого про залучення потерпілими! Заявіть про своє право на Природу і відшкодування завданої порушенням цього права шкоди!
Не вправі одна людина вирішувати долю 600-тисячної територіальної громади...

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – з доступних джерел у ФБ

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!