Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Депутат міськради Кривого Рогу обіцяє, якщо доцент не стане на шлях виправлення, назвати його ПІБ на установу, де його фото розміщено на сайті...

Юрій МИЛОБОГ:
На неділю (20 травня – прим. ред.) в мене була призначена зустріч у депутатській приймальні на Гагаріна, 59 в Кривому Розі. Прийшли люди, які показали: прямо поруч, за адресою пр. Гагаріна, 59а, з гаража №9 гаражного кооперативу «Ізотоп» йшло завантаження машини металобрухтом.
На місце була викликана патрульна поліція і оперативно-слідча група Саксаганського райвідділу. Звичайно ж, у телефонній трубці прийомщиці намалювався господар гаража. Вислухати довелось про «все схвачено у райвідділі» і відмазки про те, що з гаража треба було просто вивезти хлам, щоб звільнити місце для автомобіля.
Не стало проблемою з’ясувати, хто він такий і скільки в нього «точок». Як виявилось, мій колега, доцент університету. Я розумію, що викладачам платять копійки, але це ще не привід організовувати кримінальний бізнес.
В якості хламу: шматки чавунних люків, кабельно-провідникова продукція. Тільки кольорових металів, за вартістю прийомки від населення, на 50 тисяч гривень. Поки йшов опис та зважування, «гаражний хлам» продовжували підносити. Наприклад, у вигляді драбини з погреба.
Іще трохи про «вивіз хламу»: 21 лютого вже було проведено санкціонований обшук в гаражі гаражного кооперативу «Ізотоп», де «підприємець» влаштував нелегальний пункт прийому. Через ЗМІ поліція рапортувала про досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ст. 213 Кримінального кодексу.
Не знаю, може, у розслідування був щасливий кінець.
Тому. Альо, гараж! Наступного разу, якщо буде ще й наступний раз, обіцяю зробити знаменитим свого колегу-викладача, фото якого розміщено на сайті університету.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Юрій МИЛОБОГ

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!