Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ПРОЕКТ ВІД НАЦІОНАЛЬНОГО КОРПУСУ: «ПАМ'ЯТЬ НАЦІЇ: ВІДРОДИМО ХОРТИЦЮ», ОБ'ЄДНАЛА 600 КРИВОРІЖЦІВ. ВИСАДИВШИ ДУБИ НА ЧЕСТЬ ЗАГИБЛИХ БІЙЦІВ НА О. ХОРТИЦЯ

21-го квітня Національний Корпус провів акцію висадки дубів та встановлення пам’ятного знаку на честь українських воїнів, полеглих за державність і свободу України.
Півтисячі криворіжців, більше 10 громадських організацій, представники церкви, родини загиблих бійців, воїни та волонтери - завітали на о. Хортиця з єдиною метою - віддати честь та шану загиблим воїнам, які захищали рідну землю - близько 2000 молодих дубів було передано литовськими побратимами - щоб у віках закріпити дружбу між народами.
По дорозі у Запоріжжя - на місці привалу у с. Малософіївка, місцеві зустріли представників Кривого Рогу - та дізнавшись про священну мету по висадці дерев - спеціально викопали та передали вишню - щоб вона зростала на українській землі.
Дуже щедрий та несподіваний подарунок!
На самому о. Хортиця - делегація з Кривого Рогу - висадила діброву біля пам’ятного хреста загиблим воїнам - тепер це місце буде знаковим і для нашого міста!
Вже вкотре Кривий Ріг та його мешканці доводять - що разом, об'єднавшись вони можуть все - тепер ідея про висадку дерев планується і у нашому місті!

- Ми вдячні об'єднанню громадських організацій Координаційний Центр допомоги, Набат Кривбас, ВО "Визвольний рух", ГО "Ветерани ОЗСП "Азов" Дніпропетровської області" та окремим людям яких і не перелічити. Разом - ми сила! – йдеться в офіційному повідомленні Національного Корпусу.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!