Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє голова Довгинцівської в Кривому Розі райради Ігор Ратінов, Довгинцівська районна в місті рада, її виконавчий комітет глибоко сумують та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким депутата Довгинцівської районної в місті ради чотирьох скликань ЄФІМЦЕВА СЕРГІЯ ОЛЕКСАНДРОВИЧА життя якого обірвалось 22 квітня 2018 року

230418 8

Єфімцев Сергій Олександрович народився 05 лютого 1957 року.
Трудову діяльність Єфімцев Сергій Олександрович розпочав у 1978 році. Після закінчення Ворошиловоградського вищого військово-авіаційного училища штурманів був направлений для проходження служби до 363-го Черкаського орденів Суворова та Богдана Хмельницького військового транспортного повітряного полку, дислокація якого була у м. Кривий Ріг.
У грудні 1978 року у складі полку був направлений для виконання військових завдань до Демократичної Республіки Афганістан, де виконував бойові завдання на протязі 9 років, виконав більше 300 бойових вильотів.
У 1990 році виконував інтернаціональний обов’язок у Демократичній Республіці Ефіопії, на протязі 1992-1995 років виконував завдання у Республіці Югославії, у 1995 році – у Іраку та Лівії.
У червні 2004 року був звільнений у запас у званні підполковника. На честь 25-ї річниці виводу військ з Республіки Афганістан Єфімцеву С.О. було присвоєно звання полковника. Учасник бойових дій, за період служби в армії був нагороджений орденом «За безупречную военную службу», нагрудним знаком «Воину интернационалисту», понад 20 медалями, у тому числі «От благодарного афганского народа», «От благодарного эфиопского народа» та Грамотою військового радника Ефіопії «За мужність проявлену при виконанні особливого завдання».
Після виходу на пенсію присвятив себе громадській роботі, є активним членом спілки ветеранів Афганістану і воєнних конфліктів в інших країнах «КАСКАД» Довгинцівського району м. Кривого Рогу. Являється кавалером відзнаки виконкому Криворізької міської ради – нагрудним знаком «За заслуги перед містом».

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!