Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Сайт Весь Кривий Ріг продовжує знайомити читачів з рішеннями конференції трудового колективу ПАТ АМКР, що відбулась наприкінці березня

160418 3

Інна ІВАНЧЕНКО:

ПОДАННЯ ДО НАГЛЯДОВОЇ РАДИ ПАТ «АРСЕЛОРМІТТАЛ КРИВИЙ РІГ»
Керуючись статтею 45 Кодексу законів про працю України на підставі рішення конференції трудового колективу ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» від 27 березня 2018 року вимагаємо розірвати трудовий договір з директором департаменту з персоналу ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» – Пилипенко Оленою Віталіївною.

Підстави:
Пилипенко О.В. систематично порушує законодавство про працю, про колективні договори і угоди, Закон України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності», Закон України «Про соціальний діалог в Україні», Кодекс ділової поведінки АрселорМіттал, принципи Глобального договору ООН в системі корпоративної соціальної відповідальності, а саме:
Впровадження нової системи оплати праці на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» здійснюється вкрай незадовільно. Порядок, цілі та основні принципи нової системи оплати праці не відповідають задекларованим адміністрацією на початку запровадження. При провадженні системи оплати праці допущені системні та значні недоліки, порушення, перекоси. В наявності сотні звернень і скарг робітників підприємства. Впровадження системи необґрунтовано та безпідставно розтягнуто у часі та не визначено терміни його завершення.

Соціальний діалог між адміністрацією підприємства та трудовим колективом перестав існувати, всі досягнуті раніше напрацювання втрачені. Регулювання нормальних трудових, соціальних, економічних відносин на підприємстві відсутнє. Відповідно ростуть протиріччя, непорозуміння, протестні настрої, деструктивна політика департаменту з персоналу не знаходить розуміння та підтримки в трудовому колективі. Замість того, щоб в конструктивному діалозі з представниками працівників підприємства вирішувати назрілі проблеми та суперечності на конференції трудового колективу 27.03.2018 року, директор департаменту з персоналу розгорнула безпрецедентну діяльність по її зриву. Адміністрація оголосила про проведення конференції трудового колективу ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» у той же день та час, але в іншому місці, ніж оголошене нашою профспілкою та з іншим порядком денним. Більш того, на всіх делегатів конференції здійснювався тиск з метою забезпечення їх присутності в місці проведення конференції, призначеному адміністрацією.

На підприємстві започаткована та активно впроваджується антисоціальна та антипрофспілкова політика. Розроблена та офіційно запущена програма по мінімізації та дискредитації ролі і участі профспілок по захисту прав і інтересів членів профспілок. Пропагується та заохочується вихід з профспілок.

В особистій поведінці допускаються вкрай неетичні, зневажливі, образливі висловлювання на адресу опонентів, що принижує їх гідність. Постійно допускається ненормативна лексика, що є неприпустимим для керівника такого рівня ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Згідно з рішенням конференції трудового колективу ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» від 27.03.2018
Голова конференції трудового колективу ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Н.М. Маринюк
Секретар конференції Т.О. Мисляй

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!