Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє заступник мера Кривого Рогу Андрій ПОЛТАВЕЦЬ, Кривий Ріг гучно святкує День екскурсовода! Для сайту Весь Кривий Ріг це – ще один привід нагадати про «привид» промислового туризму, що давно бродить по місту...

- І правильно ж говорять: незнайоме місто сприймається через конкретного мешканця цього міста. Якщо ця людина цікава, багатогранна, з глибокими знаннями історії і культури — довго будеш згадувати місто з теплотою. Якщо це екскурсовод — пощастило удвічі! Отож вітаю екскурсоводів, краєзнавців, блогерів, фотографів і працівників туристичної сфери! Ми завжди раді приймати гостей і нам є що їм показати в нашому чудовому місті! – повідомив Андрій ПОЛТАВЕЦЬ в соцмережах.

З нагоди свята в Кривому Розі 21 лютого не тільки в залі виконкому вітали. Також відбулися промоційні екскурсії до ПрАТ «Центральний ГЗК» та «Інгулецький ГЗК».
Продовженням святкування Міжнародного дня екскурсовода стануть «Ярмарок екскурсій», який пройде 24.02.2018 у ТРК «Сонячна галерея» та промоційні екскурсії містом 25.02.2018.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – мерія Кривого Рогу

Коментарі   

0 #1 Дрон 21.02.2018, 18:31
Андрій ПОЛТАВЕЦЬ - клоун, покажи шпагат!
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!