Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Схоже, місцева «Свобода» не зупинилась в Кривому Розі на блокуванні тролейбусного депо №1, де активісти не випускали аварійні машини на вулиці міста. Тепер до місцевого суду подано позов, у якому стверджується, що на комунальному підприємстві розкрадались кошти

Як повідомляє свободівець Дмитро БІЛОНЕНКО, 19 лютого в суді Кривого Рогу зроблено перший крок по затягуванню процесу з питання – розкрадались чи ні гроші в КП «Міський тролейбус».
Перше засідання - і вже адвокат не прийшов, цим самим дав привід для переносу судом початку слухань. Дивно, але на вулиці, після закінчення першого засідання, захисник директора КП з'являється.
Чи буде знову влада звинувачувати націоналістів, які стверджують, що знайшли докази розкрадання грошей криворізької громади, у тому, у створенні штучних перешкод в роботі комунального транспорту Кривого Рогу?
Наступне засідання призначено на 26-те лютого о 9:00 у Довгинцівському райсуді. Націоналісти слідкуватимуть за ходом справи і виступатимуть за справедливе покарання корупціонерам і крадіям бюджетних коштів.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Дмитро БІЛОНЕНКО

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!