Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє Ігор ТОКОВЕНКО, 19 лютого Виконком ППО ВПС «Свобода Праці» ПАТ АрселорМітал Кривий Ріг оголосив про початок колективного трудового спору між найманими працівниками цеху Блюмінг та адміністрацією

200218 2

Причиною спору стало невиконання вимог працівників про підвищення оплати праці, зменшення норми робочого часу та з інших соціальних питань.
Так, 363 робітника цього ключового цеху Прокатного департаменту поставили підписи під вимогами про встановлення окладів у розмірі не менше 30 тисяч гривень, зменшення норми робочого часу до 30 годин на тиждень (нагадаю, що німецькі робітники нещодавно добились 28-годинного робочого тижня), надання працівникам цеху 5% акцій підприємства, збільшення відпустки на 6 днів, виплату до відпустки матеріальної допомоги у розмірі 2 середніх зарплат, приведення в норму умов праці, забезпечення працівникам безкоштовного гарячого харчування.

Виконком як уповноважений працівниками орган ініціював перше засідання примирної комісії на 22 лютого о 9:00 за адресою: м Кривий Ріг, вулиця Бородича, 2а, 2 поверх (р-н Автовокзалу). У разі ухилення адміністрації від створення та участі в роботі примирної комісії працівники отримають можливість реалізувати право на страйк.

Запрошую працівників "Криворіжсталі" та інших підприємств міста на відкриті засідання примирної комісії, що будуть відбуватись за вказаною адресою з 9:00 - 22-26 лютого.
У разі неявки представників адміністрації ми з Євген Алістранський та іншими активісти Профспілка «Свобода Праці» поговоримо з Вами про те, як правильно включитись у профспілкову боротьбу і досягти у ній результатів, не витрачаючи час даремно на псевдо-профспілки-турфірми.

Трудові права здобуваються у боротьбі!
Перемоги здобуваються через організацію!

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!