Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє заступник мера Андрій ПОЛТАВЕЦЬ, 12 лютого у Кривому Розі перебуває Перший секретар Посольства Королівства Норвегія Сігбйорн Літланд, спільно із представниками Норвезької Асоціації місцевих громад, Інституту міських і регіональних досліджень Норвегії та Асоціації міст України

Було обговорено питання щодо впровадження у Кривому Розі передових практик щодо відкритості бюджетів (проект Відкритий бюджет), партисипативного бюджетування (проект Громадський бюджет), надання публічних послуг (Цент Віза), моніторинг реалізації міських проектів (Моніторинг впровадження Стратегічного плану 2025) та багато іншого.
Гості презентували результати дослідження «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні», фінансованого МЗС Норвегії.
Одним із ключових став висновок, щодо значного збільшення рівня довіри до міського голови, повідомив Андрій ПОЛТАВЕЦЬ.
Даний показник є найбільшим серед всіх інших міст, які приймали участь у дослідженні (в т.ч. Київ, Вінниця, Луцьк, Коростень, Чугуїв та ін.). Також збільшився і рівень довіри до депутатів місцевих рад з коефіцієнту 2,1 до 2,6, у порівнянні із 2014 роком.
Але в той же час загальний коефіцієнт зацікавленості місцевою політикою мешканців Кривого Рогу дещо менший від загальноукраїнського показника (2,4 – Кривий Ріг, 2,5 – жителі інших міст).

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – ФБ-сторінка Андрій ПОЛТАВЕЦЬ

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!