Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє депутат міськради Кривого Рогу та журналіст Наталія ШИШКА, доволі цікаву «акцію» запровадило керівництво «Кривбасводоканалу», що ніяк не може «перевести» 600 робітників державного підприємства до себе у штат...

060218 13

З НАРОДНИХ ДЖЕРЕЛ
У місті стартувала безпрецедентна акція: працівник КПВС, який переходить працювати на комунальний Водоканал і приводить з собою ще одну одиницю робочої сили, отримує за це 2 тис. грн. Однак масовий перехід спостерігається лише серед охоронців: перейшло 40 чоловік, з них 10 з Водоканалу уже звільнились.
Із працівників робітничих професій, задіяних в процесі основного виробництва, написали заяви на переведення лише шестеро. Натомість працівники КПВС масово пишуть заяви на видачу їм витягів з трудових книжок для пошуку роботи у зовсім іншому місці. Адміністрації спрямовано уже 250 таких заяв.

І ДЖЕРЕЛ ОФІЦІЙНИХ
З моменту підписання договору оренди 29 грудня 2017 року діяльність КП «Кривбасводоканал» вийшла за межі правового поля. Подачею технічної води на підприємства гірничо-металургійного комплексу комунальне підприємство займається незаконно, бо НКРЕ не встановлювало для цього суб’єкта господарювання тариф на технічну воду. 7 лютого мали відбутись громадські слухання по обговоренню внесення змін до постанови про тарифи для КПВС і Водоканалу на 2018 рік, однак вони перенесені. Щось пішло не так?

Наталія ШИШКА,
ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!