Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Поруч з мерією Кривого Рогу продовжується боротьба з шкідниками, «обличчя» яких встигли покрасуватись на центральних телеканалах. Незабаром на алеї 200-т каштанів будуть розміщенні спеціальні бокси з отрутою

200118 7

З 23 січня на алеї «200-т каштанів» в Кривому Розі заплановано проведення ліквідаційних заходів з дератизації/знищення щурів. На сьогоднішній день проведені підготовчі роботи з обрізки та розчистки ялівця, повідомляють у прес-службі мерії.
Заходи будуть проводитись протягом місяця в декілька етапів: розташування родентицидних боксів з отрутою (мета унеможливлення поїдання отрути не цільовими об’єктами), моніторинг поїдання та привабливості приманки-отрути, корекція та ротація родентицидів і на завершеннягазація комунікаційних магістралей.
Бокс представляє собою чорний ящик з позначкою «Обережно отрута» довжиною – 23 см, шириною – 12,5 см, висотою – 7,5 см (призначений для захисту від впливу навколишніх природних факторів).
Застосовуватись будуть декілька родентицидів на основі діючою речовини Бродіфакум 0,005% з різноманітною харчовою привабливістю для гризунів.

- В період з 23.01.2018 по 23.02.2018 просимо бути Вас максимально уважними, не залишати без нагляду дітей та домашніх улюбленців на території алеї «200 каштанів» біля виконкому Криворізької міської ради, - звертається прес-служба до мешканців Кривого Рогу. - Сподіваємось на порозуміння містян та співпрацю суміжних підприємств і установ.

У разі питань звертатись до управлінням благоустрою та житлової політики виконкому Криворізької міської ради за телефоном:
- (056) 440-02-38.

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – прес-служба мерії Кривого Рогу

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!