Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє волонтер, директор координаційного центру Вікторія САМОЙЛЕНКО, 17 січня вручено чергову нагороду депутату міськради Кривого Рогу Олегу ЛЯДЕНКО

На урочистих заходах до дня виведення 74 окремої розвідувальної бригади разом з комбатом Богатирьовим Сергієм Олександровичем мали за честь вручити високу державну відзнаку від Президента України "За гуманітарну участь в антитерористичній операції" командиру глубинної розвідки Ляденку Олегу Васильовичу, який в цей день отримав ще не одну достойну державну нагороду, в тому числі, від голови Обласної ради. Наш Воїн-земляк продовжує успішно виконувати бойові задачі в зоні бойових дій в Луганському напрямку, не дивлячись на те, що батальйон вийшов на ротацію. Чекає повернення свого взводу професіоналів на лінію фронту в березні, щоб якнайшвидше отримати перемогу! А наразі одразу повернувся на передову.
- Щиро вітаємо Олега Васильовича та всіх наших Захисників батальйону! Низький уклін Вам за Ваші подвиги заради України! Нехай Господь береже кожного з Вас! – повідомила Вікторія в соцмережах.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Вікторія САМОЙЛЕНКО

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!